Cliënten over mij

Sabine (35) kwam bij me met de vraag: Hoe kan ik me echt ontspannen en rust vinden? Ik heb ook vaak last van lage rugpijn.

Sinds een klein jaartje kijk ik maandelijks uit naar mijn anderhalf uur massage van Marianne. Vanaf de eerste aanraking voel ik me op mijn gemak bij haar en voel ik een grote ontspanning in mijn lichaam optreden. Ze neemt de tijd voor me met haar fijne massage maar zeker ook met de korte gesprekjes die we hebben. Ik voel dat ik mag zijn wie ik ben en dat is goud waard. Al jaren ken ik de kracht van Cranio-Sacraal therapie en het voelt fijn dat ik me net zo ontspannen voel tijdens haar massage als tijdens een sessie met mijn cranio therapeut. Ik leer veel over mezelf door Marianne. “Een zachte massage met echte aandacht voor diegene die op haar heerlijke tafel ligt. Een cadeautje dat iedereen zou moeten ervaren”

 
Hans (54): Ik heb last van pijnlijke schouders, nek en onderrug.
“De Cranio-Sacraal behandelingen in de praktijk hebben mij zeker een goed resultaat gebracht. Ik kan me veel beter ontspannen en de pijn in nek, schouders en onderrug zijn daardoor een stuk minder (mede door fitness training die ik nu elke week doe),dus ik ben zeer tevreden over de behandelingen”.

Marion (28): Hoe vind ik meer balans in mijzelf?

“Ik kom nu alweer ruim een half jaar bij Marianne voor haar ontspanningsmassage. Voor mij is het een moment van aandacht, rust en ontspanning. Dit ontvang ik van haar en tegelijkertijd ook van mezelf door open te staan voor zowel de massage als ook de gesprekken die we hebben. Dat laatste vind ik ook heel fijn en belangrijk. Het geeft zeker een meerwaarde voor de massage en de ontspanning; je hebt even een klankbord met iemand waarbij de connectie gewoon heel goed voelt. Je gaat naar huis met dingen om nog eens je gedachten en gevoelens over te laten gaan en met een heel ontspannen lichaam. Door deze manier van werken van Marianne krijg je daadwerkelijk meer balans; lichaam en geest worden meer één en stap bij stap richting de persoon die je eigenlijk al was; In balans, en waar alles goed is zoals het is, inclusief de minder mooie momenten en kanten die elk mens heeft en ervaart”.

 

Frank (52):  Als tegenwicht voor mijn drukke baan zoek ik ontspanning en daarmee meer balans in mijn leven.

Marianne had direct mijn vertrouwen waardoor ik me gemakkelijk kon openstellen. Zij verstaat de kunst om met aanraking en lichte bewegingen energie in beweging te brengenEn als dat gaat stromen gebeurt er altijd wat. Als masseur kan ik daar wel een beetje jaloers op zijn. Na afloop van een Cranio-Sacraal behandeling voel ik me heel goed en energiek. Ik merk dat ik steeds meer in balans kom. 

 

Marieke (26): Ik ga steeds over mijn eigen grenzen heen, hoe kan ik deze beter aanvoelen?

“Tijdens de massages van Marianne kom je helemaal tot rust en ontdek je steeds weer iets meer van jezelf”

 

Ellen (61): Ik heb behoefte aan rust en gun mijzelf deze diepe ontspanning.

In woorden kan ik niet uitdrukken hoe fijn het is. Ik had nooit gedacht dat ik me zo diep zou kunnen ontspannen en zoveel rust in mezelf kon vinden. De massage is zo puur. Marianne heeft zoveel aandacht, respect en liefde voor de mens die bij haar op de massagetafel ligt. Gewoon niet aarzelen, bel voor een afspraak en ervaar het zelf!

 

Melissa (25): Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel, ik ben mezelf kwijtgeraakt.

“Via internet vond ik de praktijk van Marianne. In eerste instantie kwam ik voor een massage. Ik wilde ook graag wat dichter bij mijn gevoel komen, omdat ik het idee had wat van “mezelf te zijn afgedreven” de laatste tijd. Ik werd hartelijk ontvangen door Marianne en voelde me gelijk al rustig en op mijn gemak. De massage was heel ontspannend en zorgde ervoor dat ik sinds tijden weer eens kon ervaren wat het is om echt “lekker in je vel” en in complete ontspannenheid te zijn. Heerlijk! Daarna praatten we nog wat na en zo kwam ik erachter dat Marianne ook Cranio-Sacraal therapeut is en wat een behandeling inhoudt. Ik besloot daar ook een afspraak voor te maken. Tijdens die Cranio-Sacraal behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf wat lastig te omschrijven is. Het voelde alsof er van alles ging stromen en “open ging” (bv mijn oren kraakten). Ik liet het gewoon over me heen komen en het was allemaal ook een erg fijn gevoel, alsof het je lichaam echt goed doet en dat voel je ook echt! Ik kom nu een aantal maanden bij Marianne voor Cranio en ik merk dat ik steeds dichter en dichter bij mezelf en mijn gevoel kom. Dat is heel fijn om te ervaren. Natuurlijk moet je de echte veranderingen zelf doen, want het is je eigen leven. Het hangt dus natuurlijk van jezelf af wat je ermee doet. Maar Marianne heeft me net dat zachte doch krachtige zetje in de rug gegeven, waar ik naar op zoek was.

Bedankt Marianne!

 

Annelies (29): Hoe kan ik me weer ontspannen?

“Ik heb In Balans leren kennen via Internet. Ik voelde me snel op mijn gemak. Marianne is erg vriendelijk en stemt de massage af op mijn wensen. Iedere massage is weer een moment om even helemaal tot rust te komen. Even ontspannen en de dagelijkse dingen even laten wat ze zijn. Wat ik prettig vind is dat Marianne de tijd neemt om je op je gemak te stellen en dat ze geïnteresseerd is in haar cliënten. Ik blijf er zeker naartoe gaan”!

 

 Monique (56): Hoe kom ik dichter bij mijn ware zelf?

“Samen met mijn partner Bert kwam via Internet Cranio-Sacraal massage op ons pad en daarmee ook Marianne Ummels.
Marianne ontving ons aller hartelijkst en wij voelden ons al snel op ons gemak bij haar.
Er gebeurde heel veel tijdens en na  onze behandeling. De aanrakingen voelden zacht en vertrouwd.
Mijn partner en ik kwamen  al gauw tot de conclusie dat we het feestje bij vrienden die avond beter af konden zeggen, even tijd/rust nemen om deze intense ervaring te verwerken,…….even quality-time samen!
En meteen een vervolgafspraak gemaakt .
Voor ons is dit een uitje…….. eens in de 4 à 6weken heerlijk een massage bij Marianne en daarna zoeken we een rustig plekje, lunchen samen en delen onze bevindingen of zwijgen en genieten van elkaars aanwezigheid …… telefoon op stil…even niet bereikbaar.
Ook onze dochter is onder de indruk van de speciale behandeling van Marianne .
Even een stukje ontspanning en goede raad op de koop toe;)
In mijn ogen is Marianne een  echt en puur mens en tijdens  haar behandelingen geeft ze precies dat wat ik nodig heb om te relaxen en kom ik dichter bij mijn ware zelf .
Aan mijn partner, die hier veel nuchterder in lijkt te staan merk ik toch duidelijk hoe goed hem dit doet. Zijn fysieke klachten veranderen en hij kan er beter mee omgaan.
Kortom, wij voelen ons een beter mens.
We kijken al weer uit naar de volgende behandeling”.

 

 Ilse (47): Hoe kom ik weer in balans?

“Er is zoveel te vertellen en dan toch proberen om het zo kort mogelijk te houden:

Ik was helemaal in disbalans toen ik met Cranio-Sacraal therapie begon. Ik probeerde op eigen kracht de ballen in de lucht te houden. (grote energievreter). In de sessies komen dingen naar boven waarvan ik niet bewust was en dingen die ik wel bewust ben (hierin zit mijn kracht). Door de Cranio-Sacraal therapie heb ik geleerd om dmv dankbaarheid en het accepteren dat ik in disbalans was, dit proces als iets leerzaams te kunnen zien. Uitkijken naar de veranderingen die er aan komen, zonder oordeel en tijdsbesef (dit geeft innerlijke rust). Soms is het eindresultaat niet wat wij willen, maar ik weet dat het goed zal komen”.

 

Sietske (51): Ik heb behoefte aan ondersteuning.

Ik ben bij Marianne terecht gekomen nadat ik haar advertentie las in Gemeente Nieuws over de start van haar praktijk IN BALANS. Dat was het goede moment want ik voelde behoefte aan ondersteuning en het sprak mij aan dat door middel van aanrakingen iets te weeg kan worden gebracht. Marianne behandelt op een respectvolle en liefdevolle wijze. Tijdens de Cranio-Sacraal behandeling ervaar ik rust, warmte  en ontspanning. Er is een proces in gang gezet bij mij wat onrust geeft maar dat is een goed teken aldus Marianne want het betekent dat er iets gebeurt, ik kom uit mijn comfortzone/veilige plek en dat voelt vreemd! Ik ben iemand die de lat hoog legt en door de Cranio-Sacraal therapie word ik er bewust  van en kan meer in het moment  van de dag leven. Ik ervaar het als een figuurlijke achtbaan met als resultaat dat ik  geniet van het kleine, gewone en alle daagse en bewust in het moment ben.

 

Benieuwd of ik iets voor jou kan doen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

.