Moeder en Baby SPECIAL

Ontspannings-combinatie voor Moeder en Baby

Deze combi bestaat uit een intuïtieve ontspanningsmassage voor de moeder en een Shantala massage voor de baby, waarbij ik de moeder de basis technieken leer, om dit zelf thuis te kunnen doen met het doel dit prachtige nieuwe mensje een goede en ontspannen start mee te geven.

Afbeeldingsresultaat voor babymassage

De geboorte van een baby is hard werken, zowel voor jou als voor je baby. Daar is veel kracht, doorzettings- en uithoudingsvermogen voor nodig. Zelfs bij een bevalling zonder complicaties.

Het is daarom van groot belang dat jij en je baby de opgedane stress en spanning loslaten en met nieuwe energie weer verder kunnen. Hiervoor bied ik een speciale ontspanningscombinatie aan, bestaande uit 2 onderdelen:

           1. Intuïtieve ontspanningsmassage voor jou

om alles los te laten en weer heerlijk ontspannen terug te komen bij jezelf en in je lijf. Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zorgt voor hernieuwde vitaliteit.

Meer info onder het kopje Massage.

        

            2. Shantala Babymassage

waarbij ik jou de basistechnieken leer, om thuis zelf te kunnen masseren.

Voor een baby is het op een liefdevolle manier aangeraakt worden net zo belangrijk als voedsel en zuurstof. Deze massage met warme olie gaat uit van 3 principes: verbinden, bevestigen en afvoeren en is niet moeilijk om te leren. In India wordt deze massage dagelijks toegepast door de moeder. Je maakt op een mooie en vooral liefdevolle manier contact met je baby en zorgt voor ontspanning, vertrouwen, veiligheid en geborgenheid, rust en balans.

Meer info onder het kopje Massage, bij Shantala Babymassage.

Deze Moeder & Baby Special geeft jullie beiden een goede en ontspannen start.

Beide massages zijn ook los te verkrijgen.

TIP: zoek je een bijzonder Kraamcadeau: hier word je heel blij van!

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

.