Wie ben ik?

Als stewardess heb ik vele jaren de wereld rondgereisd. Het contact met de passagiers en de mensen die ik op mijn reizen tegenkwam heb ik altijd als zeer inspirerend ervaren.

Een aantal jaren geleden besefte ik echter dat ik de vleugels van de luchtvaartmaatschappij waar ik voor werkte niet meer nodig had om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mezelf op een ander niveau te ontwikkelen.

Deze uitdaging vond ik o.a. in de Cranio-Sacraal opleiding aan de Peirsman Academie te Bussum. Hier ben ik in 2007 mee begonnen en heb deze met veel enthousiasme doorlopen en in 2011 geslaagd voor het eindexamen.

Ik ben gecertificeerd voor Reiki (1 en 2) en Ontspannings Massage (Intuïtieve Massage, Hoofdhuid Massage en Rebalancing  Massage). Het is heel fijn om deze te kunnen combineren, dit ontstaat als vanzelf tijdens de behandeling.

Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik hoop dat ik met een behandeling, die lichamelijke en geestelijke ontspanning brengt, kan bijdragen aan hetgeen jij zoekt.

Het mooiste geschenk voor mij is het zien van een cliënt die na de behandeling heerlijk ontspannen, een stukje dichter bij zichzelf  en vooral ook (weer) gelukkig met zichzelf naar huis gaat.

Ik heb mijn passie gevonden!

.